Barion Pixel

A otthon töltött hosszú hónapok és betegségek után a legnagyobb felszabadulás volt újra kimenni a kertbe gondozni a levendulákat és készülődni a II. levendula szüretre.

Idén még több program lehetőséggel készültünk Nektek. Volt nálunk fotózás a levendulásban  Szakál Szilvi fotóssal együttműködve. Nyuszi simogató és adhoc kézműveskedés,  annak aki igényelte. Rengeteg szebbnél szebb levendulás fotó született Rólatok. Hosszú nyitva tartással vártuk a kedves levendula imádókat, ezért két hétvégén keresztül és még hétközben is nyitva tartottunk. Örültünk a sok hozzánk ellátogató vendégnek. Még nagyobb boldogság, hogy látjuk, érezzük, azt hogy másoknak is, Nektek is fontos a hazai kistermelői termék, ami vegyszermentes gyógynövényekből készül. Fontos megjegyezni, hogy kéthetente a Nagymarosi piacon vagyunk megtalálhatóak szeptembertől, valamint az újonnan megnyílt Szadai piacon is jelen leszünk terveink szerint pénteki napokon.

Termékeink folyamatosan bővülnek újabb szörp és lekvár kreációkkal. Idei szörp és lekvár újdonságaink a teljesség igénye nélkül: bazsalikomos levendula szörp, rozmaringos levendula szörp, ribizli álom szörp (ribizli mentával), galagonya szörp, ribizli csatni.

Levendula szüret képekben