Barion Pixel

Fizetés és szállítás

Házhoz szállítás: Budapestre és Magyarország meghatározott településeire a Foxpost futárszolgálattal szállítjuk a megrendelt termékeket. A teljesítés ideje általában a megrendeléstől számított 3-5 munkanap, ami a rendelkezésre álló készlet függvényében változhat. A kiszállítás időpontjáról e-mail-ben küldünk tájékoztatást.

Csomagautomata: Lehetőséget biztosítunk Foxpost csomagautomatában történő áruátvételre, így az rugalmassá válik. Az átvételről a Foxpost küld értesítést a rendelés során kötelezően megadott telefonszámra. Átvételre általában 2-3 nap áll rendelkezésre.

Személyes átvétel esetén a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül e-mailben küldünk tájékoztatást az átvétel időpontjáról.

Valamennyi átvételi mód esetén mindent elkövetünk a lehető leggyorsabb kiszolgálásért, általunk elháríthatatlan, külső okokból következhet csak be csúszás a fenti jellemző határidőkhöz képest.

Szállítási díjak

Fizetési módFoxpost csomagautomataFoxpost kiszállítás
Előzetes átutalás1.500 Ft3.600 Ft
Bankkártyás fizetés1.500 Ft3.600 Ft

Csomagolási díjat nem számítunk fel.

Vételár és fizetési feltételek
A weboldalon található termék mellett feltüntetett ár bruttó ár, a termékek értékesítése alanyi adómentesség jogcímen teljesül.

 Fizetési lehetőségek:

Személyes átvétel esetén: készpénzben átvételkor, közvetlenül bankszámlára utalással vagy bankkártyával biztonságos Barion rendszeren keresztül.

Barion bankkártyás fizetés:
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Közvetlen bankszámlára utalás:
Lehetőséget biztosítunk közvetlen bankszámlára utalással. Ennek adatai:
Bankszámla szám: Kurucz-Ujvári Viktória OTP Bank Nyrt. 11773195-06166270

A szállítást a pénz bankszámlára beérkezése után indítjuk el.