Barion Pixel

Ismerj meg jobban!

 

Mindig is természetkedvelő voltam

A természet közelsége a növények, gombák ismerete teljesen természetes volt számomra. De akkoriban még csak álmodni mertem arról, hogy lesz egy gyógynövényes kertem és azt csinálhatom nap mint nap amit igazán szeretek. Azért erre elég sokat kellett várnom, mert több mint húsz évet multiknál húztam le, pénzügyes könyvelőként vagy éppen főkönyvelőként.

A gyermekeimmel otthon töltött több mint hat év után nem éreztem már többé magaménak ezt a nyüzsgő és számomra türelmetlen világot, amit a multik és a pénzügyi terület képvisel. Úgy éreztem, hogy eljött a változtatás és a gyógynövények ideje és megnyitottam levendulás, gyógynövényes kertemet.

Persze előtte telepítettem hatszáz tő levendulát és jó néhány magas ágyást tele gyógynövényekkel. Szép lassan elkezdődött a gyógynövények feldolgozása és termékké formálása.  Mindeközben elkezdtem a természetgyógyász valamint fitoterapeuta és aromaterapeuta tanfolyamot is.
Célom a magas szintű szakmai tudás képviselete és átadása megosztása másokkal, akik keresik és kedvelik is az alternatív terápiákat.
Küldetésem pedig, hogy a legtöbb emberhez eljussanak a természetes megoldások, valamint a gyógynövények mindennapi készségszintű használata.
Kiemelt területem amivel sokat foglalkozom a stresszkezelés, alvásproblémák, valamint az immunerősítés, akut vírus fertőzés kezelése.
Büszke vagyok saját gyógynövényes termékeimre a Maminti Elixírre és a Jó éjszakát szörpre valamint az Alvást segítő permetre (hamarosan!).

Keress meg!

Tudj meg többet kertemről, gyógynövényeimről, termékeimről.

Amikor elérsz:

Hétfőtől péntekig: 9:00 – 16:00

Tanácsra van szükséged?

Szívesen segítek neked megtalálni a számodra legjobb terméket, gyógynövényes segítséget!

Ezen a telefonszámon érsz el:

+36 20 461 9589